Jozefinska cesta 89, Duga Resa dvd.duga-resa@193.vzkz.hr 047/841-086

Poštovani posjetitelji,

dragi prijatelji,

dobrodošli na službene web stranice Dobrovoljnog vatrogasnog društva Duga Resa. Prošla su mnoga desetljeća od samih začetaka organiziranog vatrogastva na području našega grada. Solidarnost, nesebično pomaganje i sloga uvijek su bili temelji svih naših uspjeha. Ne sumnjamo da će tako biti i dalje.

Kroz ove mrežne stranice ulazite u plemeniti svijet dobrovoljnog vatrogastva. Pozivamo Vas sve na uključivanje u rad Društva, a posebni poziv upućujemo mladim naraštajima. Biti vatrogasac iznimna je čast!

Uz podatke i zanimljivosti o nama, ovdje ćete pronaći i niz korisnih informacija o prevenciji požara te pravilnom postupanju prilikom njegovog izbijanja, a tu su i hitni brojevi te poveznice do raznih ustanova, službi i udruga koje zajedno s nama bdiju nad Vašom sigurnošću.

Budi i ti ponosni član hrvatske vatrogasne obitelji!

Ako želiš pomagati ljudima u nevolji, prihvatiti nove izazove i naučiti brojne korisne vještine koje jednog dana mogu spasiti život tebi ili tvojim najdražima, na dobrom si mjestu. Znaš li da bi svako domaćinstvo trebalo imati barem jednog člana vatrogasnog društva kako bismo smanjili opasnost od požara i drugih nepogoda. Jesi li spreman da to budeš ti? Jesi li spreman pomagati svome gradu i zajednici?

Ako jesi i vidiš se u našem društvu, javi se na sljedeći kontakt:

Svi za jednoga, jedan za sve – postani vatrogasac!